SMILE

GOODIEBOX // JUNE 2016

13460810_10154330946483856_1762459589_o goodiebox juni

Jeg har læst rigtig meget og set meget om  GOODIEBOX på Facebook, så slutningen af sidste måned, valgte jeg at melde mig ind og få en GOODIEBOX hver måned til omkring de 160 kr. Og må ærlig indrømme jeg glædede mig sindssygt meget til den kom, og er fuldtilfreds over hvad der er i. Det er en sommer box med masser af lækre lækkerier i! Glæder mig allerede til Juli boksen, hihi♥

URTEKRAM, Aloe Vera Gel:
Økologisk fugtighed næring til tør hud. Urtekrams Aloe Vera Gel kan bruges som en skøn aftersun til dehydreret hud og er en fantastisk SOS-behandling til solbrændt hud med sine beroligende og helende effekt. Gelen, der hjælper huden med at regenerere, indeholder hexapeptider, som ofte betegnes som “naturens botox”.

DEODOC, Daily intimate wash:
DeoDoc Daily intimate wash er et nyt svensk renseprodukt til intimområdet. Produktet er udviklet af læger og er både dermatologisk og gynækologisk testet.Intimsæben er parabenfri, den indeholder skånsomme ingredienser der sikrer den ideelle pH-værdi og dufter skønt og diskret.

EMITE, Eyelid Base:
Primeren skal påføres under øjenskyggen som det første lag, hvilket sikrer en længere holdbarhed, smukkere farver og modvirker, at øjenskyggen “sætter sig” i linjer. Produktet tilføjer fugt og beskyttelse til øjenlåget, og den kan påføres med pensel eller fingrene.

ZENZ, Organic hair treatment pure No. 03:
Danske Zenz Organic har spækket denne svane- og allergimærkede hårkur med lækre ingredienser, hvoraf 99,1% er naturlige. Hårkuren styrker hår og hovedbund og indeholder blandt andet økologisk koldpresset avocadoolie og renset aloe vera.

BEAUTY MADE EASY, Oil blotting sheets:
Førstehjælp til shiny hud! Beauty made easy Oil blotting sheets er inspireret af japanske geishaers’ hemmelige beauty-trick og er et must-have i sommertasken. Servietterne absorberer olie fra huden og minimerer porerne, så huden bliver perfekt og klar til sommerens skønne oplevelser – skøn og mat hud i solens varme!

1 kommentar

  • Hej Emily
    Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på <3 Vi er glade for at have dig med på holdet, og vi håber, at du bliver lige så glad for dine fremtidige bokse.
    Mange varme hilsner fra Chris og resten af Team GOODIEBOX

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMILE