GOODIEBOX // JULY 2016

WHAT A DAY!

13833198_10154445547968856_1736002001_o

I’M BACK! – Sorry for jeg ikke har postet noget længe, har ikke haft det særlig godt i et stykke tid. Jeg har været meget træt og haft allergi. Plus jeg har taget på, kan virkelig se det på maven, mine abs are gone! 🙁 men nu jeg tilbage igen, og er ready for fight!

I dag havde jeg virkelig en god træning og virkelig hård! Jeg havde taget 1,5 scoop af min Pre-workout fra BodyLab, og jeg havde SÅ meget energi, og jeg fuldførte min træning uden at give op og pressede mig selv til det yderste! Det var så rart at være tilbage!

Jeg vil tage nogen før-billeder af mig selv og igen om 2 uger osv., skal nok vise jer dem. Så håber jeg kostplanen og træningen giver pote!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // JULY 2016