LOVELY EVENING

BIG HAIR DON’T CARE

DSCF4950-EditI dag modtog jeg endelig de beauty billeder jeg har skudt med Martin og Christine for noget tid siden. Jeg er selv vild med dette billede, kan godt lide den mørke kontrast. På billederne har jeg næsten intet makeup på, da vi skulle have fokus på den store knold! – Jeg kan love dig for det var en stor donut jeg, som har på hovedet, haha.

– Jeg er ked af jeg ikke har postet i meget lang tid, men har ligget syg. Håber snart jeg får det bedre, så jeg kan komme rigtig i gang med bloggen!

Btw, I kan se resten af billederne her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVELY EVENING