MAKEUP ORGANIZED

SUNSET ON THE BEACH

DSC_4276 edit small-2

Igår tog jeg lige et smut forbi Amager Strand Park med Alexander Flemming, en af mine gode venner for at skyde nogle strand billeder. Der kom bl.a. det her billede, som er det første jeg viser. Når jeg får hele serien, deler jeg det selvfølgelig med jer. Det her er bare en lille teaser på det. Er selv helt pjattet med billedet, og vi blev enige om det ville være det næste cover til GTA, haha.

Solbrillerne er fra Ray-Ban og min smukke bikini top er fra Dollboxx.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP ORGANIZED