SNAPCHAT

GOODIEBOX // AUGUST

14060334_10154507432778856_687559984_o14037533_10154507432773856_815857975_o
I Onsdags var det endelig Goodiebox dag, hvor vi fik denne aflange pakke med de skønne lækkerier. Jeg var hjemme hos min super gode veninde, hvor vi åbnede dem sammen. Vi er altid små børn når det gælder Goodiebox. Vi glæder os ALTID til at se hvad der er i!

Denne gang var der de her lækre ting i;

WET BRUSH – Aquavent Paddle Hairbrush, denne hårbørste har tyndere, stærkere og mere fleksible børstehår, hvilket giver en skøn, massageagtig hårbørstning. Børsten er en effektiv knudeløser uden at ødelægge håret. Den passer til alle hårtyper og kan anvendes i både vådt og tørt hår. – Jeg har faktisk allerede taget den i brug, og jeg ELSKER den. Virkelig en god hårbørste – virkelig den bedste jeg nogensinde har prøvet!

THE BODY SHOP – Honey Bronze Tinted Face Gel, er en sensommerens erstatning for foundation! Den transparente, lette og friske face gel opfrisker huden og giver den en skøn, solkysset glød. Bronzer-gelen indeholder Fairtrade-honning og bivoks samt økologisk aloe vera, hvilket giver masser af fugt.

BENEFIT – Roller Lash Mascara, mascaraen giver både volumen og længde, og dine øjne får et mere åbent og intenst look. Den indeholder samtidig provitamin B5, der plejer dine vipper, og så holder den i op til 12 timer.

CLEAN – Eau de Parfume, er nicheklassikeren for parfumeri! Duftserien er udviklet med kun rene, friske ingredienser af højeste kvalitet, og hver duft emmer af en særlig nostalgi fra livets små glæder. CLEAN parfumer er 100% parabenefri, og de er også fri for alt, hvad der hedder sulfater og kunstige farvestoffer.

BALANCE ME – Super Moistrurizing Hand Cream, er ultra-fugtgivende håndcreme der indeholder blandt andet shea butter og lanolin, der beskytter og heler tørre hænder. Huden styrkes desuden ved hjælp af den forebyggende anti-age-formular med essentielle olier.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAPCHAT