WHAT A DAY!

JULY FAVORITES

13682606_10154451761553856_2118188368_oSå kom vi til slutningen af måneden. Jeg synes personligt at denne måned bare har fløjet af sted, jeg kan simpelthen ikke følge med længere.

Mine favoritter af Juli måned er de her 5 ting – virkelig 5 ting jeg ikke kan undvære!

Garnier – Body lotion er virkelig en god creme. Den dufter så dejligt af honning og virkelig god til meget tør hud, som min! En creme jeg ikke kan leve uden!

St. Tropez – self tanning er virkelig et must. Jeg er super glad for denne selvbruner den giver en intest og mørk kulør – den er meget bedre end alle de andre som jeg har prøvet. Den irriterer ikke ens hud, også den er parabenefri og dermatologisk testet.

The Body Shop – Hår olie er en god olie der giver glans og blødt hår. Jeg har haft denne olie i 2 år tror jeg efter hånden, så den holder godt. Tager 2 pump af den hver aften og fordeler det ud i spidserne af mit hår.

ZENZ – hårkur fik jeg i min Goodiebox fra Juni måned, jeg har brugt den stort set alle gange når jeg vasker hår (vasker kun hår hver 5. dag) Den dufter ikke af noget, da den er allergivenlig, men den er virkelig god. Mit hår er silkeblødt efter. Kan virkelig anbefales!

Fitnessguru – Proteinbar er seriøst god. Den smager ikke bare af en kedelig tør bar, men virkelig af en chokoladebar. Den er også glutenfri. Det er en bar jeg altid har med på arbejde, hvis jeg lige bliver sulten inden pause, så kan jeg lige hurtig finde den i tasken. Nem at have med sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT A DAY!