SUNSET ON THE BEACH

JUNE FAVORITES

13555763_10154371426693856_617164324_o

Hey guys, jeg tænkte jeg ville begynde at lave månedens favoritter i slutningen af hver måned/starten af den nye.

Denne måned har jeg virkelig været glad for:

BodyLabs BCAA som smager af fersken, seriøst det er the bomb! Isthe uden sukker! Drikker altid BCAA når jeg træner, og gerne også på arbejde, da vand egentlig kan blive ret så kedeligt at drikke hele tiden. Det gør også jeg ikke får lyst til sodavand ved at drikke BCAA med smag 🙂

Giorgio Armani, Sí er den parfume jeg har været aller mest glad for siden jul, fik den i Julegave faktisk, og der er ikke meget tilbage! ØV men sådan en fin duft, jeg er bare forelsket i den!

L´Oréal Paris, True Match er virkelig en lækker foundation. Jeg har brugt den non stop i 4-5 måneder. Hvis man bruger den med en beautyblender er finishen bare perfekt.

MAC, Fix+ er en settingsspray og den fjerner alt pudder look og makeup’en holder hele dagen! Jeg har altid været SÅ glad for den. Med fix+ retter jeg aldrig min makeup løbet ad dagen. Virkelig en winner!

Creightons body shower, er en jeg har købt i Normal til 15 kr og virkelig den dufter af kokus og vanilje, man får helt lyst til at spise den i badet, så godt dufter den!

Lee Stafford shampoo, har jeg brugt rigtig længe, og elsker den. Den har virkelig gjort mig hår meget stærkere og sundere.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNSET ON THE BEACH